Arabianrannan taloyhtiö
tulosta

Taloyhtiösivut

Taloyhtiösivut tarjoavat yksittäisen taloyhtiön asukkaiden keskinäiseen kommunikointiin ja tiedonjakamiseen helppokäyttöisen, tehokkaan ja edullisen verkkopalvelun. Taloyhtiösivut tunnistavat asukkaat ja antavat eri roolien mukaisesti eri käyttäjätason oikeuksia palveluiden käyttämiseksi. Taloyhtiösivujen avulla asukkaat voivat mm.

  • keskustella taloyhtiön ajankohtaisista asioista
  • myydä, ostaa, vaihtaa, lainata, vuokrata tai antaa tavaroita
  • tutustua taloyhtiöön liittyviin dokumentteihin, seurata tapahtumia, tiedotteita sekä osallistua keskusteluihin omassa talossaan tai “pihaparlamentissa” Oma asunto -osiossa
  • äänestää taloyhtiöön liittyvistä asioista

Yksittäinen taloyhtiö voi halutessaan ottaa verkkopalvelun käyttöön, mutta Taloyhtiösivut voidaan sisällyttää tarvittaessa osaksi ADCHelsingin tarjoamaa laajempaa Kaupunginosaportaali-verkkopalvelua.

ADCHelsinki on kaupunginosien käyttäjälähtöisten palveluiden digitalisaation johtava osaaja jonka ydinosaamiseen kuuluu uusien innovatiivisten teknologiaratkaisujen edistäminen. Arjen tarpeiden muuttuessa merkittävästi, tulee digitaalisilla palveluilla olemaan yhä suurempi merkitys myös kaupunginosatasolla.