tulosta

Kestävän kehityksen digitaaliset palvelut

Piha

ADCHelsinki ylläpitää ja kehittää  Helsingin Kalasataman (Kalasataman Imu) ja Jätkäsaaren (Rööri)  jätteiden putkikeräysjärjestelmien digitaalisia palveluita. Uusimpana on Kruunuvuorenrannan jätteen putkikeräysjärjestelmän digitaaliset palvelut.  Jätteiden putkikeräysjärjestelmä, jolla kerätään seka-, bio-, paperi- ja pahvijäte, on Suomen ensimmäinen koko kaupunginosan kattava kotitalouksien jätteiden putkikeräysjärjestelmä.

Kestävän kehityksen konseptointi- ja konsultaatiopalvelut ovat suunnattu toimijoille, jotka vastaavat kokonaisten kaupunginosien kehittämisestä. Tyypillisesti tällaisia toimijoita ovat kaupungit ja kunnat sekä niiden hallinnoimat osakkuusyhtiöt.

ADCHelsinki on kaupunginosien käyttäjälähtöisten palveluiden digitalisaation johtava osaaja, jonka ydinosaamiseen kuuluu uusien innovatiivisten digi-palveluiden edistäminen. Asumisen, työnteon ja vapaa-ajan tarpeiden muuttuessa kiihtyvällä tahdilla tulee käyttäjälähtöisillä digi-palveluilla olemaan yhä suurempi merkitys myös kaupunginosatasolla.