tulosta

Yrityksen toiminta

ADCHelsinki Oy jatkaa sitä työtä, jonka sen edeltäjä (Art and Design City Helsinki Oy, perustettu 1997) aloitti Helsingin Arabianrannassa. Paikassa, jossa vuoden 1550 jälkeen viitoitti Kustaa Vaasan johdolla tietä Suomen pääkaupungiksi ja merkittävimmäksi kasvun keskittymäksi. Edeltäjäänsä  kunnioittaen myös ADCHelsinki  on raivannut tiensä keskeiseksi suomalaiseksi tekijäksi asuin- ja yritysalueiden innovatiivisena digitaalisten palveluiden kehittäjänä. Se on vuollut voimansa Arabianrannan peruskalliosta, ollut mukana kehittämässä uusia asuinalueita niin Helsingissä (Kalasatama, Jätkäsaari ja Kruunuvuorenranta) ja muualla Suomessa kuten Jyväskylässä ja Hämeenlinnassa.  ADCHelsingin missio on uudistaa ja kehittää suomalaisia kaupunginosia, tehdä niiden digitaalisista palveluista moderneja ja innovatiivisia malliesimerkkejä, jotka menestyvät myös kansainvälisessä vertailussa. Yrityksestä onkin muodostunut nopeasti käyttäjälähtöisen palveluiden digitalisaation johtava osaaja.

Arabianrannan menestystarinan luoneen ADC:n perinnettä jatkaa ADCHelsinki Oy uuden omistajansa, True Motion Oy:n voimalla. True Motion Oy:n tarina alkaa myös vuodesta 1997 ja yhtiö on  viime vuosina kasvanut ulos synnyinkodistaan ja laajentanut toimintaansa yhä suuremmalle alueelle. True Motion tuo mittavan kokemuksen digitalisaatiosta ja valloittaa nyt uusia alueita kaupunginosien kehittäjänä sekä digitaalisten palveluiden toteuttajana.

ADCHelsinki on kaupunginosien käyttäjälähtöisten palveluiden digitalisaation johtava osaaja, jonka ydinosaamiseen kuuluu myös uusien innovatiivisten teknologiaratkaisujen edistäminen. Arjen tarpeiden muuttuessa merkittävästi, tulee digitaalisilla palveluilla olemaan yhä suurempi merkitys myös kaupunginosatasolla.